Businessman drawing a rising arrow representing growth

Bepillantást nyertünk több nagy multinacionális vállalat működésébe, ahol találkoztunk kiváló megoldásokkal és kimagasló eredményekkel, valamint belső szervezeti nehézségekkel és fejlesztendő területekkel. A megrendelői oldalon pedig együttműködtünk és munkát adtunk több nagy tréningcégnek.

A képzési piacon hiányzik a független képzőcég kiválasztás és a független munkatársi mérés, amely egyértelműen megadja a cégek számára a leghatékonyabb fejlesztési lehetőséget.

Megrendelőként és tanácsadóként is ismerjük a mérések folyamatát és befolyásolhatóságát, amelyek sok esetben nem adják azt a várt eredményt, amelyből tisztán látnánk,  hogy a munkatársaink fejlődtek-e a kívánt területeken.

 

5+1 ÉRTÉK

Jövőkép

Fejlesztés szerintünk

Kik vagyunk?


„A sikerhez vezető egyetlen út, ha munkatársainkat fejlesztjük és eredményeiket mérjük”


Az Anillo Uno Kft. teljes körű képzési alkuszi tevékenységet nyújt Önnek a képzési projektjeihez, amely magában foglalja a képző cég kiválasztását, a szükséges és elégséges független és dedikált méréseket és a képzési program teljes körű szervezését.

4
Ingyenes online mérés!
Kérje díjmentes online mérésünket az email címen!

Külső vagy belső képzéseinek lebonyolítása után független értékelést adunk.
3
5+1 Érték Önnek!

Ön azonnali döntéseket tud hozni, hogy munkatársai eredményeket mutassanak fel a befektetett fejlesztést követően.

5+1 ÉRTÉK: 1. A képzések objektív mérése ... 5. ROI - Hozzáadott érték kimutatása...
6
Miért velünk?

Széleskörű és több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk.  Dolgoztunk  HR vezetőként, HR igazgatóként a vállalati oldalon és Tréner/Tanácsadó/Coach-ként a szolgáltatói oldalon.