Jövőkép

Magyarország legnagyobb képzési alkusza, ahol  független és dedikált mérésekkel és teljes körű támogatással biztosítva van a fejlesztési projektek maximális eredményessége.

Misszió, küldetés

Hisszük, hogy munkásságunk biztosítja partnereinknek, hogy  a képzési programokra, és a munkatársak fejlesztésére fordított idő, pénz és energia befektetése révén kimagasló eredményeket érjenek el.

Független és etikus magatartásunk fókuszban tartja a győztes-győztes helyzetek kialakítását és a hosszú távú együttműködést.

Professzionális képzési alkuszként a partnerek eredményességét és érdekét képviselve cégre szabottan tanácsot adunk,  segítünk a program szervezésében és dedikáltan mérünk.

Az igényekhez illeszkedő legmegfelelőbb alkalmazást biztosítjuk, a legjobb szakemberek által, akik piaci ismerete széleskörű, és partnereink elvárásait meghaladják.

 

 

 

cost_value_transparent


„A sikerhez vezető egyetlen út, ha munkatársainkat fejlesztjük és eredményeiket mérjük”


Az Anillo Uno Kft. teljes körű képzési alkuszi tevékenységet nyújt Önnek a képzési projektjeihez, amely magában foglalja a képző cég kiválasztását, a szükséges és elégséges független és dedikált méréseket és a képzési program teljes körű szervezését.

4
Ingyenes online mérés!
Kérje díjmentes online mérésünket az email címen!

Külső vagy belső képzéseinek lebonyolítása után független értékelést adunk.
3
5+1 Érték Önnek!

Ön azonnali döntéseket tud hozni, hogy munkatársai eredményeket mutassanak fel a befektetett fejlesztést követően.

5+1 ÉRTÉK: 1. A képzések objektív mérése ... 5. ROI - Hozzáadott érték kimutatása...
6
Miért velünk?

Széleskörű és több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk.  Dolgoztunk  HR vezetőként, HR igazgatóként a vállalati oldalon és Tréner/Tanácsadó/Coach-ként a szolgáltatói oldalon.